Skip to product information
1 of 10

Nevermind

Adisson Black

Regular price €65,00
Regular price €85,00 Sale price €65,00
Sale Sold out
Tax included.
  • Bërë nga acetat celulozë të lëmuar me dorë
  • Mentesha metalike gjermane premium
  • 100% e punuar me dorë
  • Lente CR-39 të lehta dhe shumë rezistente
  • Filtër i kategorisë 3 për ditë me diell dhe përdorim të përgjithshëm. Mbrojtje 100% nga rrezet UVA dhe UVB.